Vi er Viborg

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter frivillige foreninger og projekter, som gør en forskel for andre. Initiativet med Ønskehjertet er et godt eksempel herpå. Projektet har til formål at glæde 100 børn med en kærlig håndsrækning i form af en gave, der vil blive uddelt til en juletræsfest, der afholdes for netop disse børn og deres familier.

Med en donation på 25.000 kr. vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne påskønne Vi er Viborg og Viborg Kommunes store arbejde og bidrage til, at børn fra økonomisk trængende familier i Viborg Kommune får nogle glædelige oplevelser denne jul.

Pressemeddelelse:

”Vi er Viborg – Ønskehjertet” modtager donation på kr. 25.000 fra EDC Poul Erik Bech Fonden til nyt, hjertevarmende initiativ

Julen bringer for mange mennesker forventninger og glæde, men for nogle er det en udfordrende tid, hvor økonomien strammer til. For disse familier stræber foreningen ”Vi er Viborg” efter at skabe en positiv forandring gennem ønskehjertet. I år har de organiseret en juletræsfest med et helt særligt initiativ for børnefamilier i Viborg, som trænger til en kærlig håndsrækning i en økonomisk svær tid. Netop derfor har foreningen for nyligt modtaget en generøs donation på 25.000 kr. fra EDC Poul Erik Bech Fonden, som finansiel støtte til det hjertevarmende projekt.

“Vi er Viborg” har i mange år været arrangør for ”Jul i Viborg” med julemarkeder på byens torve, som hvert år tiltrækker landsdækkende interesse og bidrager til aktiviteten i Viborg midtby. I år har foreningen et brændende ønske om at skabe et helt nyt univers, der hylder glæden ved at give. Gennem et samarbejde med Viborg Kommune har ”Vi er Viborg” skabt ”Ønskehjertet” – et initiativ rettet mod 100 børn, som har brug for lidt ekstra støtte i juletiden. Hele projektet er blevet udformet med stor diskretion og respekt for både familierne og børnene. Diana Christoffersen, eventkoordinatorelev for projektet, beskriver formålet således:

“Ønskehjertet har til formål at glæde 100 børn med en kærlig håndsrækning i form af en gave, der vil blive uddelt til en juletræsfest, der afholdes d. 18. december i Amtmandens Have. Begivenheden skal dog være for alle. Ud over at fokusere på glæden ved at give, inviterer vi alle børn til gratis kreative workshops. Her kan de skabe deres egne papirblomster, pynte honninghjerter og lave nisseklip med mere. Børnene får også et gratis ‘nissepas’, der giver adgang til juleoplevelser i byen. På denne måde skaber vi juleaktiviteter for alle, hvor økonomi ikke spiller nogen rolle.”

Torsdag den 30. november: Poul Erik Bech Fonden donerer kr. 25.000.
Donationen fandt sted d. 30. november og Bo K. Jørgensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg, stod for selve overrækkelsen sammen med Louise Kristensen og Jan Rind Andersen EDC Bolig Poul Erik Bech. Bo K. Jørgensen siger:

“Poul Erik Bech Fonden støtter foreninger, der skaber en positiv forskel for andre ved hjælp af overskuddet fra vores mæglervirksomhed, og ”Vi er Viborg” er et fantastisk eksempel på dette. Ønskehjertet er et fantastisk initiativ for at skabe en hjertevarm og mindeværdig jul for udsatte børn i Viborg. Den dedikation, som foreningen viser, er bemærkelsesværdig og fortjener stor anerkendelse. Derfor er vi utroligt glade for, at vi på vegne af mæglervirksomheden, kan være med til at overrække til det gode formål”.

Vi er Viborg udgør et fællesskab, der samler virksomheder, attraktioner og iværksættere med ønsket om at styrke og udvikle Viborg som en dynamisk bymidte og levende kommune. Gennem samarbejde med lokale ildsjæle står foreningen bag adskillige begivenheder og initiativer, der bidrager til at gøre Viborg til et endnu mere attraktivt sted at besøge og bo.

Modtager: Vi er Viborg
Støttebeløb: 25.000 kr.
År: 2023
Website: https://vierviborg.dk/da/