Skolestart

Et af de mange initiativer som Poul Erik Bech Fonden støtter er Dansk Folkehjælps ”Skolestarthjælp” projekt.

Over en 5-årig periode støtter fonden projektet med 6 millioner kroner, da vi mener det er vigtigt at alle børn får en god start på skolelivet.

Hvert år begynder ca. 60.000 børn i skole, men det er ikke dem alle der har forældre der har ressourcer til at give dem en god skolestart i form af bl.a. en skoletaske, et penalhus eller en madkasse.

Det kan gøre det svært for børnene, da de kan føle sig utilstrækkelige og uden for fællesskabet da de andre børn kommer med alt deres nye skoleudstyr.

 Vi mener at alle børn fortjener en god skolestart

Derfor støtter vi Dansk Folkehjælp arbejde med at give fattige og udsatte børn Skolestarthjælp. Det gør vi, fordi en god skolestart giver børnene et godt afsæt i deres uddannelsesliv.

 Vær med til at støtte fattige og udsatte børn, der skal starte i skole

I 2023 har vi været med til at støtte 1.300 børn med skolestarthjælp, der består af skoletaske, penalhus, drikkedunk, madkasse, analoge læringsmidler som læs let bøger, kladdehæfter osv. Derudover får de nyt tøj og en tablet til brug for den digitale læring.

Det er med til at give børnene en god skolestart!

Støt Skolestarthjælp, og glæd en masse skoleparate børn. Hver gang vi indsamler 3.000 kr., kan vi give et barn en god start på det, som måske er den vigtigste dag i deres liv; en god start på deres uddannelsesliv.

Støt Danske Folkehjælps Skolestarthjælp projekt direkte på:
MobilePay
97 96 77