Vanløse Frikirke

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter initiativer, der har til formål at gøre en forskel for andre. Vanløse Frikirke er et godt eksempel herpå. Foreningen har flere gange arrangeret projekt GAVEN, som går ud på at uddele gavekort til økonomisk trængte familier og enlige forsørgere i Vanløse.

Med en donation på kr. 10.000 vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne påskønne foreningens store frivillige arbejde og medvirke til, at flere trængte børnefamilier i Vanløse kan få en hjælpende hånd med julegaverne.

Pressemeddelelse:

Vanløse Frikirke modtager donation på 10.000 kr. til projekt GAVEN: Julehjælp til trængte børnefamilier

Julen kan for mange økonomisk trængte familier være en tid fyldt med ekstra udgifter og bekymringer.  Men takket være Vanløse Kirke vil færre trængte familier i Vanløse Kommune stå overfor julens økonomiske udfordringer i år. Kirken har flere år i træk arrangeret projekt GAVEN, som giver udsatte familier en hjælpende hånd til gaver til deres børn i juletiden. Vanløse Frikirke har netop modtaget en donation på 10.000 kr. fra EDC Poul Erik Bech Fonden til at støtte projektet.

Vanløse Frikirke er en kirke, der ønsker at være gavn til for lokalsamfundet og tjene der, hvor de kan. Op til jul arrangerer kirken projekt GAVEN, hvor kirken indsamler midler fra fonde og lokale erhverv til at kunne uddele julehjælp til trængte familier og enlige forsørgere. Projekt GAVEN har haft stor succes de foregående år, hvor der i 2022 blev uddelt i alt 50 gaver til børn i nærområdet. I år er det den 10. december, at kirken uddeler Legekæden-gavekort til børn i lokalområdet på 0 til 12 år. Formand for Vanløse Frikirke, Morten Born, udtaler sig således om det stigende behov for julehjælp:

”Vi oplever, at flere og flere henvender sig til os før julehjælpen overhovedet, er offentliggjort. Eftersom inflation har præget økonomien over et længere stykke tid, er der kommet et større behov for julehjælp, end vi har oplevet førhen. Det er primært enlige mødre, kontanthjælpsmodtagere og stress- eller sygeramte, som ansøger om julehjælpen, og vi er meget beærede over at kunne stille vores hjælp til rådighed, med den flotte donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden.”

Alle børn fortjener en god julegave

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter foreninger, der brænder for at gøre en forskel for andre. Vanløse Frikirke gør netop en forskel for økonomisk pressede familier gennem deres aktiviteter, som har til formål at give dem en opmuntring og en hjælpende hånd. Allan Wittig, Medejer og Afdelingsleder i EDC Poul Erik Bech Vanløse, udtrykker sin begejstring for kirkens indsats i juletiden:

”Der er ingen tvivl om, hvilken glæde projekt GAVEN skaber hos de trængte familier i Vanløse. Som forældre kan det være hårdt ikke at kunne give sit barn den samme jul, som barnet hører om fra sine kammerater i daginstitutionen eller skolen. Derfor er det afgørende, at der findes kirker som Vanløse Frikirke, der yder en stor indsats for at gøre en forskel for udsatte børnefamilier. Vi er glade for, at vi gennem EDC Poul Erik Bech Fonden kan støtte op om projektet.”

Modtager: Vanløse Frikirke
Støttebeløb: 10.000 kr.
År: 2023
Website: https://www.xn--vanlsefrikirke-tqb.dk/