Røde Kors Køge

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter initiativer, der har til formål at gøre en forskel for andre. Røde Kors Køge er et godt eksempel herpå. Foreningen arrangerer hvert år en julefest for mindre bemidlede familier i Køge, med det formål at give disse familier en god oplevelse fyldt med hyggelige stunder.

Med en donation på kr. 15.000 vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne påskønne foreningens store frivillige arbejde og medvirke til, at mindre bemidlede familier fra Køge kan få en glædelig jul.

Pressemeddelelse:

Julen kom tidligt I år: Røde Kors Køge modtager donation på 15.000 kr. til julefest for udsatte familier

Julen er hjerternes fest, men det er desværre ikke alle familier, der kan glæde sig over juletiden. Med inflation og prisstigninger, kan det være svært for især udsatte og sårbare familier at få juletiden og privatøkonomien til at hænge sammen. Men med hjælp fra Røde Kors i Køge, behøver dette ikke at være en realitet for de lokale mindre bemidlede familier i Køge. Røde Kors afholder nemlig en julefest for udsatte familier i Køge Kommune, med det formål at give disse familier en god oplevelse fyldt med hyggelige stunder. EDC Poul Erik Bech støtter dette formål, og har netop doneret 15.000 kr. til foreningen.

Røde Kors er en frivillig forening der har til formål at hjælpe mennesker i nød og gøre en forskel for andre. Røde Kors Køge hjælper mindre bemidlede familier i lokalområdet, bl.a. gennem deres årlige julefest. Denne julefest er særlig populær, da mange familier i Køge ikke har råd til at holde en god jul, med alt hvad det indebærer. For udsatte familier kan juletiden være forbundet med ekstra bekymringer, som ofte kan skærpe juleglæden for både forældre og børn. Derfor har Røde Kors Køge særligt fokus på at skabe en god oplevelse i juletiden for udsatte familier. Julefesten byder på en række af aktiviteter som klippe/klistre, dans om juletræ, bankospil, julemad og uddeling af gaver.

Formand for Røde Kors Køge, Helle Røtting, udtaler sig således om projektets formål: ”Sårbare familier kan oftest på baggrund af tidligere erfaringer, have en oplevelse af lavt selvværd og en følelse af, at der ikke er nogen, som tænker på dem. Netop derfor er formålet med julefesten at minde familierne om, at de fortjener en lige så sød juletid som alle andre. De frivillige til arrangementet gør en ekstra indsats for, at familierne får god oplevelse, som de kan nyde uden bekymringer. Derfor er vi meget taknemmelige for EDC Poul Erik Bech Fondens fine donation.”

En juletid med færre bekymringer

Jeppe Ertman, indehaver, ejendomsmægler, MDE og afdelingsleder i EDC Poul Erik Bech Køge, sætter stor pris på Røde Kors Køges frivillige arbejde. Han siger: ”Vi er meget beærede over at kunne støtte foreningen til dette arrangement, eftersom alt for mange udsatte familier, ikke har den økonomiske rådighed, det kræver at holde jul. EDC Poul Erik Fonden støtter dem, der gør en forskel for andre, hvilket Røde Kors Køge gentagende gange har bevist, med deres arrangementer og aktiviteter for udsatte familier.”

Modtager: Røde Kors Køge
Støttebeløb: 15.000 kr.
År: 2023
Website: https://koege.drk.dk/