Raise for Kids

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter initiativer, der har til formål at gøre en forskel for andre. Skagen Kultur- & Fritidscenter er et godt eksempel herpå. Centret arrangerer nemlig en Forårscamp i Skagen for børn fra familier med trængte midler. Formålet med Skagen Forårscamp er at give disse børn og unge en masse glædelige oplevelser i samvær med andre unge.

Med en donation på kr. 24.000 vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne hjælpe centret med at få børnene til at dyrke deres fritidsinteresser og indgå i aktive og sociale fællesskaber.

Pressemeddelelse:

Julen kom tidligt i år: Raise for Kids Aalborg modtager donation på 50.000 kr.

Julen er for mange familier en tid fyldt med kærlighed og samvær, men dette er desværre ikke altid tilfældet hos sårbare familier med begrænsede midler. Heldigvis findes der foreninger som Raise for Kids Aalborg, der har valgt at afholde en juleaften for mindre bemidlede familier i Aalborg. Formålet med foreningens flotte velgørenhedsarbejde er at hjælpe disse sårbare familier til større glæder i livet. Dette formår foreningen at gøre ved bl.a. at lave aktiviteter, som skaber bedre vilkår for de udsatte familier, samt tilbyde økonomisk rådgivning. EDC Poul Erik Bech Fonden har netop doneret 50.000 kr. til foreningen.

Stifter og formand af Raise for Kids, Sonja Christensen, har sammen med sin mand udøvet velgørenhed hele livet. Foreningens omsorgsvækkende arbejde for de udsatte familier, er baseret på ressourcestærke frivillige medhjælpere og donationer fra fonde og private. Foreningen fungerer netop som en hjælpende hånd for de familier, som har brug for det. Igen i år afholder foreningen juleaften for sårbare familier, hvor arrangementet skal afholdes på Tech College i Aalborg. Til arrangementet vil 30 frivillige sikre, at de udvalgte familier får en fantastisk og mindeværdig juleaften.

Næstformand for Raise for Kids, Malene Højbjerre, udtaler sig således om projektets formål: Vi ønsker at bringe de udsatte familier i Aalborg ud af økonomisk fattigdom og social ulighed. Raise for Kids er dedikeret til at sikre, at ingen familier føler sig overset eller efterladt i en tid som julen. Foreningens juleaftens arrangement sigter efter at gøre den søde juletid god for de udsatte familier fyldt med kærlighed, samvær og en gave eller to. Med en donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden, kan vi igen i år skabe en hyggelig og uforglemmelig juleaften for de udsatte familier. Det er vi meget taknemmelige for.

Gør en forskel i julen  
Frank Jensen, Direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg viser stor entusiasme for Raise for Kids’ arbejde i lokalområdet: EDC Poul Erik Bech Fonden støtter netop dem, der gør en forskel for andre, hvilket Raise for Kids i høj grad lever op til. Jeg har stor respekt for foreningens frivillige ildsjæle, som gør en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Jeg beundrer foreningen, ikke mindst for deres store indsats i juletiden, men også for deres indsats i dagligdagen. Foreningen er også anerkendt for deres familiefestival på Flyvestation Aalborg og deres ture til Aalborg Zoo og Fårup Sommerland. Der er ingen tvivl om, at foreningen forstår at skabe bedre vilkår for mindre bemidlede familier.”

Modtager: Raise for Kids
Støttebeløb: 50.000 kr.
Sted: Danmark
År: 2023
Website: https://frivillighuset.dk/raise-for-kids/