Mødrehjælpen Holbæk

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter frivillige foreninger, som gør en forskel for andre. Mødrehjælpen Holbæk er et godt eksempel herpå. Foreningen hjælper med at skabe
glædelige oplevelser for familier, som har økonomiske udfordringer, der gør det vanskeligt at skabe aktiviteter for sine børn. Gennem foreningens aktiviteter kan flere familier give sine børn nogle gode oplevelser samtidig med, at de kan skabe sociale relationer til andre familier.

Med en donation på kr. 30.000 vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne gerne påskønne ildsjælene i Mødrehjælpen Holbæks meningsfulde arbejde og bidrage til, at familier i sårbare situationer får en oplevelsesrig dag, som de kan se tilbage på.

Pressemeddelelse:

Mødrehjælpens Lokalforening Holbæk modtager donation på kr. 30.000 fra EDC Poul Erik Bech Fonden til godhjertet initiativ

Begivenhedsrige og sjove udflugter med familie og venner er noget, som mange børn ser frem til. Disse oplevelser bidrager positivt til livskvaliteten, styrker sociale relationer og skaber minder. Imidlertid er det ikke en selvfølge for alle at have økonomiske midler til at finansiere sådanne udflugter og aktiviteter. Dette gælder især for udsatte familier, hvor det kan være en udfordring at skaffe de nødvendige midler til deltage i kulturelle begivenheder. Mødrehjælpens Lokalforening Holbæk stræber efter at tilbyde udsatte familier og deres børn muligheden for at skabe sociale relationer og minder for livet under lige vilkår som andre. Foreningen har netop modtaget en donation på 30.000 kr. fra EDC Poul Erik Bech Fonden, som finansiel støtte til deres sommerferieaktivitet.

Mødrehjælpens Lokalforening Holbæk yder årligt støtte til udsatte familier i form af rådgivning, beklædningsgenstande og oplevelser. Tilbage i 2023 inviterede foreningen omkring 100 personer fra udsatte familier i Holbæk og Odsherred Kommune til en dag i Sommerland Sjælland. I år genskaber de succesen ved at invitere hele 150 personer fra udsatte familier til en hyggelig og begivenhedsrig dag i BonBon-Land ved skolestart. Formålet er at skabe en positiv og frisk erindring hos børnene, så de har noget at fortælle, når de vender tilbage til skole. Dorte Lynge, formand for Mødrehjælpens Lokalforening Holbæk, beskriver formålet således:

“Fattigdom hos udsatte familier skaber store udfordringer med at finansiere penge til begivenhedsrige aktiviteter for hele familien i sommerferien. Adskillige undersøgelser omhandlende fattigdom understreger vigtigheden i, at børn i udsatte familier på lige fod med jævnaldrende, kan dele oplevelser og ture, som de har haft i løbet af ferien, når skolen genoptages. Mødrehjælpens Lokalforening Holbæk har derfor arrangeret en dagstur til BonBon-Land med det formål at glæde 150 personer fra udsatte familier i Holbæk og Odsherred Kommune gennem sjove forlystelser, relations dannelse til andre familier samt forøget livskvalitet og minder for livet. Vi er meget taknemmelige for donationen fra EDC Poul Erik Bech Fonden.”

Poul Erik Bech Fonden donerer kr. 30.000 til Mødrehjælpens Lokalforening Holbæk.
Allan Bachmann, Indehaver og Afdelingsleder af EDC Poul Erik Bech Holbæk, stod for selve overrækkelsen af donationen. Han udtrykker stor respekt for foreningens store fokus på at skabe trivsel hos udsatte familier:

“EDC Poul Erik Bech Fonden støtter foreninger, der skaber en positiv forskel for andre ved hjælp af overskuddet fra vores mæglervirksomhed, og ”Mødrehjælpens Lokalforening Holbæk” er et eksemplarisk eksempel på dette. Dagsturen til BonBon-Land er et fantastisk og hjertevarmt initiativ for at skabe en uforglemmelig og mindeværdig oplevelse for 150 personer fra udsatte familier. Foreningens brændende ønske om at gøre en forskel i den svære hverdag for udsatte familier, er bemærkelsesværdig og fortjener stor anerkendelse. Derfor er vi utroligt glade for, at vi på vegne af mæglervirksomheden, kan være med til at sikre børnene og familierne en uforglemmelig dag med sjove forlystelser, glæde, sociale relationer og minder for livet.”

Modtager: Mødrehjælpen Holbæk
Støttebeløb: 30.000 kr.
År: 2024
Website: https://moedrehjaelpen.dk/holdepunkt/lokalforeninger/sjaelland-og-oerne/lokalforening-holbaek/