LykkeLiga Sørby

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter frivillige foreninger, som gør en forskel for andre. Sørby LykkeLiga er en forening, der er et fantastisk eksempel på dette. LykkeLiga er et fællesskab, der skaber lykke og positive oplevelser for børn og unge med udviklingshandicap, både på og uden for håndboldbanen.

Med en donation på 10.000 kr. vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne fremme Sørby LykkeLiga og deres sommerudflugt for trænere og spillere inklusiv forplejning, som skal være med til at styrke fællesskabet og skabe glæde for holdet.

Pressemeddelelse:

LykkeLiga Sørby modtager donation på 10.000 kr.: Vægt på glæde og positive oplevelser

Fællesskab og socialt samvær er vigtige grundpiller for børn og unge, og er med til at skabe livsgnist. Et af de steder man kan søge dette fællesskab, er gennem sport, som LykkeLiga, netop tilbyder ekstraordinære mennesker. LykkeLiga i Sørby er et fysisk håndboldtilbud for børn med fysisk eller psykisk handicap, eller til børn som står udenfor foreningsfællesskabet. Klubben skaber et trygt og hyggeligt miljø omkring holdet, som har plads til alle med særlige behov, og som er vilde med at spille håndbold sammen. LykkeLiga Sørby har netop modtaget en donation på 10.000 kr. fra EDC Poul Erik Bech Fonden.

Hos LykkeLiga har man et positivt syn på mennesker med særlige behov, og hele foreningen er baseret på et særdeles optimistisk, glædebringende verdenssyn, som kan føles i alt, hvad foreningen foretager sig til daglig. I Sørby er håndboldholdet et fællesskab, hvor man kan dyrke interessen for håndbold, eller blot være med i et socialt fristed med andre børn, venner og familie. Frivilligt bestyrelsesmedlem i LykkeLiga Sørby, Anders Sørensen, udtaler:

”LykkeLiga er en organisation, der siden starten af 2017, har haft til formål at skabe lykke og fællesskab blandt børn og unge med ekstraordinære behov. Ligaen formår at koncentrere sig om alle de fantastiske ting og mennesker, der er opstået via. holdet og foreningen. Vi har 25 medlemmer som hver mandag trænes af 14 frivillige trænere, hvor der samtidigt er en frivillig bestyrelsesgruppe på 6 personer.”

”Vi har en stor interesse i at skabe et hyggeligt og sjovt miljø omkring teamet, ved bl.a. at lave samlede arrangementer. Derfor har vi planlagt en tur til Skovtårnet, hvor vi tænker at kunne pakke madkurve til en yderst hyggelig dag i rolige omgivelser. Vi er meget taknemmelige for donationen fra EDC Poul Erik Bech Fonden.”

En voksende succes

LykkeLiga er et initiativ, som i 2017 blev igangsat af den tidligere professionelle håndboldspiller, Rikke Nielsen, som manglede et håndboldhold til sin datter Magda, som er født med Downs syndrom. I dag spiller mere end 1.500 børn og unge håndbold i LykkeLigaen på mere end 80 forskellige hold, og foreningen ønsker at blive ved med at skabe glæde rundt om i Danmark. Salgskoordinator i EDC Poul Erik Bech, Charlotte Kristensen, udtaler:

”EDC Poul Erik Bech Fonden ønsker at bidrage til formål, som skaber glæde og værdi for andre. Vi er derfor glade for at kunne tildele denne donation til LykkeLiga Sørby, der netop skaber så meget glæde og socialt samvær for en helt særlig målgruppe. Organisationen er med til at sikre et fællesskab, hvor alle kan være med, hvilket vi her i EDC Poul Erik Bech er meget stolte over at kunne støtte op om.” Salgskoordinator i EDC Erhverv Poul Erik Bech Slagelse, Stephanie Wolf, fortæller:

”Arbejdet, der er lagt i LykkeLigaen, er helt essentielt for mange familier rundt om i Danmark. De sociale relationer, der skabes på holdet, kombineret med håndboldsporten, er med til at støtte inklusion og velvære for en stor gruppe af børn, der virkelig får gavn af det. Vi er meget stolte af at kunne få lov til at give en hånd med, og få LykkeLiga Sørby sendt på en sjov udflugt til Skovtårnet.”

Modtager: LykkeLiga Sørby
Støttebeløb: 10.000 kr.
År: 2024
Website: https://lykkeliga.dk/hold-i-lykkeliga/