JULEKOMITEEN AF 1922 VED LIONS JERNLØSE

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter frivillige foreninger, som gør en forskel for andre. De frivillige i Julekomitéen har i mere end 100 år gjort en stor indsats for at gøre julen bedre for værdigt trængende børnefamilier i Holbæk.

Med en donation på 25.000 kr. vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne påskønne foreningens store frivillige arbejde.

Pressemeddelelse:

Julekomitéen af 1922 ved Lions Jernløse modtager donation på 25.000 kr. til Julehjælp til særligt trængende børnefamilier i Holbæk

Julen bringer for mange en følelse af glæde og samvær i en tid med gaver og lækker mad. Dog kan det også være en udfordrende periode, især for børnefamilier, hvor de ekstra udgifter gør det svært at få enderne til at mødes. Der er et stigende behov for støtte til disse familier, og det er præcis det, Julekomitéen af 1922 ved Lions Jernløse ønsker at adressere. Med støtte fra EDC Poul Erik Bech Fonden på 25.000 kr. vil foreningen kunne gøre en forskel for dem, der har særligt brug for det.

Julekomitéen af 1922 ved Lions Jernløse er en frivillig forening, som hvert år stræber efter at støtte værdigt trængende børnefamilier i Holbæk-området for at skabe en bedre jul for deres børn med mad og gaver. Borgmester og barselsvikar for Julekomiteén af 1922, Lars Qvist, udtaler:

”Vi har i – efterhånden mange år – været vidne til den enorme indflydelse og forskel, som selv de mindste bidrag kan gøre for familier i nød. Donationerne har gjort det muligt for flere familier at give deres børn en mindeværdig jul, og en tid de kan se tilbage på med glæde samt dele med deres kammerater. Vi er derfor endnu engang utroligt taknemmelige for EDC Poul Erik Bech Fondens donation, som gør det muligt at fortsætte arbejdet med at bringe lys og håb ind i hjemmene hos de familier, der har særligt brug for det i Holbæk.”

25.000 kr. til værdigt trængende børnefamilier
Julekomitéen af 1922 er en del af Lions Danmark, der årligt bidrager med mellem 30-40 millioner til humanitære formål på tværs af organisationens forskellige lokale foreninger. Allan Bachmann fra EDC Poul Erik Bech Holbæk stod for at overrække donationen. Han udtrykker stor respekt for de frivillige i Julekomitéen af 1922 ved Lions Jernløse:

“Jeg har i flere år haft privilegiet af at donere til denne forening og ikke mindst set, hvilken betydelig forskel det har gjort for mange børnefamilier. Vi er glade for at kunne støtte op om foreningens vigtige frivillige arbejde, der bringer glæde og håb til lokalsamfundet. Foreningen har hjertet på rette sted, og de frivillige udfører en uundværlig opgave i lokalsamfundet.”

Julekomitéen af 1922 ved Lions Jernløse har gennem mange år bidraget til at hjælpe trængende børnefamilier med at få en bedre jul. Med mange ansøgninger om støtte, og den store positive virkning af foreningens hjælp, har de besluttet at fortsætte indsatsen og gentage succesen igen i år.

Modtager: JULEKOMITEEN AF 1922 VED LIONS JERNLØSE
Støttebeløb: 25.000 kr.
År: 2023
Website: https://jernloese.lions.dk/julekomiteen_af_1922