Højnæskirken Rødovre

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter frivillige foreninger, som gør en forskel for andre. Højnæskirken Rødovre er et godt eksempel herpå. Igennem mange år har deres frivillige sørget for at pakke og dele julehjælp ud i Rødovre, og de forventer i år at kunne uddele julehjælp til ca. 250 familier/husstande.

Med en donation på 30.000 kr. vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne påskønne foreningens store frivillige arbejde og bidrage til, at økonomisk trængende familier i Rødovre Kommune får en glædelig jul.

Pressemeddelelse:

Højnæskirken i Rødovre modtager donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden til
Julehjælp til udsatte børnefamilier og ensomme

Julen er en tid, der for mange er fyldt med forventning og glæde. Men for andre er julen en mere udfordrende periode som følge af økonomiske belastninger, der strammer budgettet for visse familier. Højnæskirken i Rødovre er én af de foreninger, der brænder for at gøre en positiv forskel for andre. Årligt deler kirken julehjælp ud til de mest sårbare i Rødovre. For nylig har foreningen modtaget en generøs donation på 30.000 kr. fra EDC Poul Erik Bech Fonden.

Juletiden er hektisk for mange, men specielt for sårbare børnefamilier og ensomme kan julen være særligt udfordrende. Højnæskirken har siden 2008 årligt støttet trængende børnefamilier og enlige i Rødovre ved at uddele julehjælp. Hjælpen består af generøse julekurve fyldt med alt, der hører til en festlig julemiddag, med produkter fra lokale butikker og bidrag fra private, der ønsker at gøre julens glæde til virkelighed. Præst i Højnæskirken, Kristian Knudsen, siger:

“De seneste års indsats med julehjælp vidner om, at der er mange familier i Rødovre, der ikke har midler til at skabe en mindeværdig jul med alt, hvad det indebærer af god mad og hygge med deres nærmeste – og i år er behovet for julehjælp ikke mindre. Vi håber derfor at fortsætte vores støtte til dem i Rødovre, der virkelig har brug for det. Vi er dybt taknemmelige for EDC Poul Erik Bech Fondens donation, der vil sikre, at flere borgere får en mere glædelig jul, som de fortjener.”

EDC Poul Erik Bech Fonden donerer 30.000 kr.
Casper Sloth Byrialsen og Mads Staal Wounlund, Medejer og Afdelingsleder i EDC Bolig Poul Erik Bech Rødovre, stod for selve overrækkelsen af donationen. De udtrykker dyb respekt for de frivillige i Højnæskirken:

Mads Staal Wounlund udtaler: “EDC Poul Erik Bech Fonden støtter foreninger, der gør en positiv forskel for andre ved hjælp af overskuddet fra mæglervirksomheden, og Højnæskirken i Rødovre er et fremragende eksempel på dette. Årligt arbejder kirken på at skabe en glædelig og mindeværdig jul for sårbare borgere i Rødovre ved at uddele julehjælp, der bringer lidt ekstra glæde ind i tilværelsen. Den indsats, kirken yder, er bemærkelsesværdig og fortjener stor respekt.”

Casper Sloth Byrialsen supplerer: ”I flere år har engagerede frivillige i menigheden påtaget sig ansvaret med at organisere og indsamle varer til julehjælpen, der tildeles de borgere i Rødovre, som har brug for en ekstra hånd i juletiden. Julehjælpen består af varer fra lokale butikker samt donationer fra private, der ønsker at omsætte julens glædelige budskab til konkret hjælp. Hvert år arrangeres en festlig begivenhed for hele familien i Højnæskirken en dag i december, hvor julehjælpen uddeles. Vi ønsker foreningen og børnefamilierne en glædelig jul.”

Modtager: Højnæskirken Rødovre
Støttebeløb: 50.000 kr.
År: 2023
Website: https://www.kristentf.dk/