Hjælpesporet Herning

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter frivillige foreninger, som gør en forskel for andre. Hjælpesporet Herning er et godt eksempel herpå. Foreningens frivillige arbejde går ud på at hjælpe sårbare mennesker til en bedre hverdag. Det gør de bl.a. gennem aktiviteter ud af huset samt hjælpe med tøj, møbler, boligtilbehør m.m.

Med en donation på 20.000 kr. vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne påskønne foreningens store frivillige arbejde og bidrage til foreningens mission om at give økonomisk trængende familier i lokalområdet en aktivitetstur ud af huset.

Pressemeddelelse:

Sommerferien er oftest defineret som en tid fyldt med glæde, sjov, masser af aktiviteter og minder for livet. Dog er dette desværre ikke altid tilfældet hos trængte familier med begrænsede midler. Netop mange af sommerens begivenheder betyder ekstra udgifter, som for sårbare familier kan være svære at finansiere. Men takket være foreninger som Hjælpesporet, kan nogle trængte familier se frem til en begivenhedsrig sommertur til Jyllands Park Zoo. Hjælpesporet har siden 2012 hjulpet sårbare personer i Herning og omegn med alt fra hverdagsting som tøj, møbler og legetøj til finansiering af julehjælp og diverse begivenheder. EDC Poul Erik Bech Fonden støtter denne mission, og har netop doneret 20.000 kr. til foreningen.

Sommermånederne kan for mange familier være en udfordring, da bekymringer om ekstraudgifter ofte fylder mere her. Med en finansieret dagstur til Jyllands Park Zoo hjælper Hjælpesporet sårbare familier med at nyde sommerens glæder og skabe uforglemmelige minder. Udover en aktivitetsrig dag med sjove begivenheder, vil Hjælpesporet også stå for finansiering af mad, drikkelse og en is til dessert. Dagsturen vil finde sted d. 29. juni 2024 med hjælp fra frivillige ildsjæle, som brænder for at hjælpe og skabe en bedre livskvalitet hos sårbare familier i Herning og omegn.

Bestyrelsesmedlem i Hjælpesporet, Jan Johansen, udtaler sig om projektets formål: ”Formålet med sommerturen er at give udsatte familier i Herning og omegn en mindeværdig dag, som de vil kunne huske tilbage på med et stort smil på læben. Hjælpesporet ønsker at give familierne en dag med masser af sjov, oplevelser, venskaber og varme minder for livet.”

”Med den arrangerede dagsoplevelse håber vi på, at familierne kan få skabt gode fællesskaber og bekendtskaber på kryds og tværs samt, at børnene kan få nogle nye legekammerater. Derudover vil den arrangerede tur give børnene en positiv og spændende oplevelse, som de kan berette om i skolen, når de skal dele ud af sommerens begivenheder til deres klassekammerater. Derfor er vi yderst taknemmelige for donationen fra EDC Poul Erik Bech Fonden, der gør det muligt at glæde økonomisk trængte familier i Herning og omegn.”

Alle fortjener en glædesfuld sommer

Rasmus Lyth, partner i EDC Poul Erik Bech Herning, stod for overrækkelsen af donationen. Han udtrykker stor respekt for foreningens frivillige arbejde: ”EDC Poul Erik Bech Fonden støtter op om dem, der gør en betydelig forskel for andre. Dette er Hjælpesporet i høj grad et pragteksemplar på. Alt for mange familier har ikke råd til at finansiere ture, oplevelser eller rejser i sommerens løb. Med foreningens sommertur til Jyllands Park Zoo, har udsatte familier nu noget glædesfyldt at se frem til i sommerferien på lige fod med andre familier.’’

Lasse Ringaa, partner i EDC Poul Erik Bech Herning, supplerer: ’’Hjælpesporet er en beundringsværdig forening, som ikke fortjener andet end vores fulde støtte. Gang på gang formår de at hjælpe sårbare personer og give dem et afbræk fra den ellers hårde hverdag. I år gør de det igen ved hjælp af en arrangeret sommertur til Jyllands Park Zoo for økonomisk trængte familier.’’

Modtager: Hjælpesporet Herning
Støttebeløb: 20.000 kr.
År: 2024
Website: https://www.hjaelpesporet.dk/