Herning Care

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter initiativer, der har til formål at gøre en forskel for andre. Herning Care er et godt eksempel herpå. Foreningen arrangerer hvert år julepakker og juleshow for økonomisk udsatte familier i Herning og omegn. Foreningens initiativer skaber glæde blandt mange borgere og bidrager til, at udsatte familier får nogle gode oplevelser og en minderig jul.

Med en donation på kr. 50.000 vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne påskønne foreningens store frivillige arbejde og medvirke til, at økonomisk trængte børnefamilier fra Herning Kommune og omegn kan få en glædelig jul.

Pressemeddelelse:

Julen er for mange familier en tid fyldt med traditioner og gode stunder, men dette er desværre ikke altid tilfældet hos trængte familier med begrænsede midler. Mange af julens glæder som bl.a. julemad og julegaver er ekstra udgifter, som for trængte familier kan være svære at finansiere. Men takket være foreninger som Herning Care, behøver mange af disse trængte familier ikke at bekymre sig om julen. Foreningen har siden 2010 uddelt julekasser til trængende familier i Herning og omegn gennem deres projekt – Mission Julepakke. EDC Poul Erik Bech Fonden støtter denne mission, og har netop doneret 50.000 kr. til foreningen.

 

December måned kan for mange familier være en svær tid, da bekymringer om ekstraudgifter kan fylde. Gennem Mission Julepakke hjælper foreningen trængende familier med at nyde julens mange glæder. Foreningen uddeler i alt 500 flyttekasser med alt godt til julen til trængte familier i Herning og omegn. Dette arbejde bliver udført af julehjælpsgruppens 8 frivillige, som starter tidligt med at planlægge antal og indhold af kasserne. Den 7. december 2023 begynder pakningen af alle julekasserne, hvorefter de bliver uddelt den 9. december.

 

Leder af gruppen Mission Julepakke, Dorthe Dyreholt, udtaler sig om projektets formål: ”Julehjælpens formål er at gøre juletiden mindre bekymringsfuld for økonomisk udsatte familier. Mission Julepakke ønsker at give omkring 500 familier et smil på læben ved at uddele julepakker og afholde et juleshow med forplejning. Juleshowet byder på æbleskiver, julegodter, kaffe m.m. I år kommer vi til at afholde to juleshows med efterfølgende uddeling af julehjælpen. Vi forventer i år, at op til 100 frivillige vil stille deres hjælp til rådighed til juleshowet og uddelingen af julehjælp.”

 

”December måned kan være en svær måned for mennesker, der ikke har økonomisk mulighed for at følge alle de traditioner, som julen byder på med god mad, gaver, juletræ m.m. Særligt i familier med børn kan dette være en smerte. Med uddeling af Julehjælpen hjælper vi juleglæden lidt på vej i disse hjem. Derfor er vi yderst taknemmelige for donationen fra EDC Poul Erik Bech Fonden, der gør, at vi kan glæde økonomisk trængte familier.”

 

Alle fortjener en god jul

Rasmus Lyth, partner i EDC Poul Erik Bech Herning, stod for overrækkelsen af donationen. Han udtrykker stor respekt for foreningens frivillige arbejde: ”EDC Poul Erik Bech Fonden støtter netop dem, der gør en forskel for andre. Dette lever Herning Care i høj grad op til. Alt for mange familier har ikke selv råd til at holde jul, men med julepakkerne fra Herning Care kan disse familier fejre jul med mad, juleting og gaver og få en minderig jul. Herning Care formår gennem deres julepakker at hjælpe juleglæde ind i hjem, hvor juleglæden ellers har svære kår.”

 

Modtager: Herning Care
Støttebeløb: 50.000 kr.
År: 2023
Website: https://herningcare.dk/