Gladsaxe Frivillige Julekomité af 2016

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter initiativer, der har til formål at gøre en forskel for andre. Gladsaxe Frivillige Julekomite af 2016 er et godt eksempel herpå. Foreningen uddeler hvert år julehjælp til sårbare og udsatte familier i Gladsaxe Kommune. Denne julehjælp er yderst tiltrængt for disse familier, da julen kan være en svær og bekymringsfuld tid med mange udgifter.

Med en donation på kr. 25.000 vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne påskønne foreningens store frivillige arbejde og medvirke til, at sårbare børnefamilier fra Gladsaxe Kommune kan få en glædelig jul.

Pressemeddelelse:

Gladsaxe Frivillige Julekomite af 2016 modtager donation på 25.000 kr. til uddeling af julehjælp til sårbare børnefamilier i Gladsaxe Kommune

Traditionen tro er julen en tid fyldt med julemad, julegaver og kvalitetstid med ens nærmeste. Men for sårbare familier kan disse traditioner være langt fra en realitet. For økonomisk trængte familier kan julen være en bekymringsfuld tid, hvor det manglende økonomiske overskud forhindrer juleglæden. Netop derfor tilbyder foreninger som Gladsaxe Frivillige Julekomite af 2016 hvert år julehjælp til disse familier. Foreningen kunne i julen 2022 uddele over 200.000 kr. i julehjælp til ældre enlige og børnefamilier i Gladsaxe Kommune. Foreningen satser på at gentage samme succes i julen 2023, hvilket EDC Poul Erik Bech Fonden igen i år støtter med en donation på 25.000 kr.

Foreningens uddeling af julehjælp var i 2022 det hidtil højeste beløb. Med dette flotte beløb kunne foreningen hjælpe i alt 178 børnefamilier og 25 enlige ældre i Gladsaxe Kommune.

Kontaktperson i Gladsaxe Frivillige Julekomite af 2016, Jørn West Larsen, udtaler sig således om julehjælpen: ”Vi er igen år utrolig taknemlig for den fine donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden. Det er netop i juletiden sårbare familier er mest økonomisk trængende, og dermed har brug for en kærlig håndsrækning. Efterspørgslen på julehjælpen illustrerer i høj grad, hvordan julen og dens udgifter kan være en udfordring for udsatte familier. I belysning af den generelle inflation og de stigende priser, kan det især være svært at finde økonomisk overskud i julen. I julen 2023 forventer vi et yderligere øget behov for julehjælp, idet der er flyttet ukrainske børnefamilier til Gladsaxe Kommune i løbet af 2022, som også skal have hjælp.”

Julen skal være for alle
Ejendomsmægler i EDC Poul Erik Bech Søborg, Jan Krogh, er også bekendt med det stigende behov for julehjælp. Han udtrykker sin begejstring for donationen fra EDC Poul Erik Bech Fonden:

”Julens mange traditioner og forventninger kan virke overvældende for sårbare familier, som ikke har overskuddet til at møde disse forventninger. Dette kan især være frustrerende for børnefamilier, hvor børnene ikke oplever samme jul, som deres kammerater. Derfor er jeg utrolig taknemlig for foreninger som Frivillige Gladsaxe Julekomite, som år efter år har uddelt julehjælp til sårbare børnefamilier i Gladsaxe Kommune. Vi håber på, at vi i år kan gentage forrige års succes, og hjælpe de udsatte familier i lige så stort omfang.”

Modtager: Gladsaxe Frivillige Julekomité af 2016
Støttebeløb: 25.000 kr.
År: 2023
Website: https://gladsaxe.dk/kommunen/frivillighed/de-frivilliges-hus/frivillige-sociale-foreninger-og-netvaerksgrupper