Eventyrjul

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter frivillige foreninger, som gør en forskel for andre. EventyrJul er et godt eksempel herpå. Foreningen består af en masse frivillige ildsjæle, der er med til at bringe den gode julestemning til dem, som har det svært. Gennem juleaftensarrangementet
skaber foreningen en eventyrlig juleoplevelse, hvor de udsatte familier kan glemme den vanskelige hverdag for en stund.

Med en donation på 30.000 kr. vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne påskønne foreningens store frivillige arbejde og bidrage til, at udsatte børnefamilier kan fejre en eventyrlig jul.

Pressemeddelelse:

EventyrJul modtager donation på 30.000 kr. til juleaftenarrangement for udsatte familier i Valby

Juleaften er for mange danskere en selvfølge, når vi nærmer os den kolde december måned. Det er en aften, hvor familien samles om god mad, dans om juletræet og uddeling af julegaver. Men denne aften er desværre ikke en selvfølge for alle. Mange udsatte børnefamilier har ikke overskud eller råd til at holde juleaften i samme omfang, som de fleste andre kender det. Men med organisationer som EventyrJul, behøver en komprimeret jul ikke længere at være en realitet. Eventyrjul har netop modtaget en donation på 30.000 kr. af EDC Poul Erik Bech Fonden til deres årlige juleaftensarrangement i Odd Fellow Palæet for udsatte familier.

EventyrJul er en frivillig forening, der indsamler midler til at give socialt udsatte børn og deres forældre en eventyrlig juleaften. Foreningen holder hvert år en juleaften med børnene i centrum. Aftenen byder på julemad, julepynt, juletræ og julegaver til alle. Hele arrangementet bliver arrangeret og udført af de frivillige ildsjæle i EventyrJul, der er med til at bringe den gode julestemning til dem, som har det svært. Projektleder i EventyrJul, Maria Martinez, udtaler sig således om formålet med arrangementet:

”Vi håber på at skabe et pusterum for både børn og forældre i de udsatte familier, hvor de kan glemme den vanskelige hverdag for en stund. Derfor gør vi os meget umage med at finde julehyggen, julegodterne og det store juletræ frem. De frivillige kokke sørger for, at der bliver serveret noget lækkert mad og selv julemanden kommer forbi med gaver. Arrangementet bliver holdt i Odd Fellow Palæet.”

Den eventyrlige juleoplevelse, som alle fortjener

EventyrJul har siden 2009 afholdt juleaftensarrangement for socialt udsatte børnefamilier i København. År efter år har foreningen forsøgt at skabe den eventyrlige juleoplevelse, som alle fortjener at opleve. Dette medfører også, at børnene ikke skal føle sig udenfor eller anderledes, når de andre børn fortæller om deres juleaften efter juleferien. Trine Mørch, Indehaver og afdelingsleder i EDC Poul Erik Bech i Valby, fik fornøjelsen af at overrække donationen til EventyrJul.

”EDC Poul Erik Bech Fonden støtter dem, der gør en forskel for andre, hvilket EventyrJul gør for mange udsatte børnefamilier på juleaften. Drivkraften bag foreningen er netop glæden ved at gøre noget for andre, og det er derfor med stor glæde, at vi overrækker organisationen en donation igen i år. Jeg ønsker foreningen og de mange børnefamilier en glædelig jul.”

Modtager: Eventyrjul
Støttebeløb: 30.000 kr.
År: 2023
Website: https://da-dk.facebook.com/eventyrjul/