BROEN Danmark

En million kroner til at bygge bro for børn

BROEN Danmark er moderforening for aktuelt 29 lokalforeninger, som alle på frivillig basis støtter børn og unge fra socialt og økonomisk trængte familier til at have en aktiv fritid i det lokale foreningsliv. Børn og unge, som enten er uden for foreningslivet eller ikke har mulighed for at fortsætte. Gennem BROEN får de tilbudt støtte til kontingent og udstyr, så de kan være sammen med andre børn og unge og positive voksne rollemodeller. Og det koster mange penge. I gennemsnit koster det 2.000 kr. pr barn om året i støtte til kontingent og udstyr.

Donationen fra Poul Erik Bech Fonden vil være med til at sikre en kontinuerlig hjælp til udsatte børn og unge, som er aktive takket være støtte fra frivillige i BROEN. Samtidig kan vi tilbyde børn og unge, som står uden for foreningslivet, et aktivt fritidsliv i et positivt fællesskab i lokalsamfundet,” udtaler Peter Poulsen, formand for BROEN Danmark.

Eksempler på betydningen af støtte fra BROEN:

Pige 9 år: ”Jeg er rigtig glad for at gå til gymnastik, og jeg har lært mange at kende og fået nogen nye, gode venner.”

Mor til dreng på 7 år: ”Jeg er BROEN yderst taknemmelig for jeres hjælp. Det er en stor hjælp for mig som enlig mor, og det betyder meget for min dejlige dreng at gå til fodbold. Det er også noget, vi har gjort til vores fællesskab – det gør os glade… Tak fordi I hjælper os.”

Mere information
Erik Haumann, sekretariatsleder BROEN Danmark, tlf. 28 59 80 10, erik@broen-danmark.dk
www.broen-danmark.dk

Jane Bech, direktør, Poul Erik Bech Fonden, tlf. 27 57 34 62, jab@poulerikbechfonden.dk

Modtager: BROEN Danmark
Støttebeløb: 1.000.000 kr.
Sted: Danmark
År: 2018
Website: https://broen-danmark.dk/