Barnets Glæde Amager

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter frivillige foreninger, som gør en forskel for andre. Barnets Glæde er et godt eksempel herpå. Foreningen bidrager aktivt til lokalsamfundet på Amager, ved at hjælpe mindre bemidlede familier, der har økonomiske udfordringer i juletiden. Foreningen hjælper med indkøb af beklædningsgenstande og fodtøj.

Med en donation på 50.000 kr. vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne anerkende foreningens betydningsfulde frivillige arbejde.

Pressemeddelelse:

Barnets Glæde modtager en donation på 50.000 kr. til at sikre juleglæde for udsatte familier på Amager

Julen er for de fleste danske familier en ubesværet og harmonisk højtid. Desværre oplever økonomisk udfordrede familier særligt vanskeligheder, når julen nærmer sig. Det er af stor betydning at reducere konsekvenserne af denne belastning. Netop dette ansvar har foreningen Barnets Glæde påtaget sig ved at yde støtte til indkøb af tøj og sko til de børn, der potentielt ikke får et juletræ, med adskillige gaver under sig, i møde. Foreningen har for tredje år i træk modtaget en donation på 50.000 kr. fra Poul Erik Bech Fonden.

“Den største glæde ved livet er at kunne glæde andre.” – Sådan lyder Barnets Glædes motto, hvis formål er at hjælpe mindre bemidlede familier på Amager med tøj og sko til børnene. Foreningen er således med til at bidrage positivt til lokalsamfundet på hele Amager. De er frivillige ildsjæle, der ser virkelighedens realiteter i øjnene, og hjælper de familier, der oplever særlig bekymring i juletiden.

Mia Foli-Elling, bestyrelsesformand ved Barnets Glæde, siger:

”På Amager er der fortsat socialt sårbare familier, der ikke har midlerne til at finansiere en klassisk jul med gaver til hjemmets børn. Dette er, hvad vi forsøger at komme til livs i Barnets Glæde. I 2022 uddelte vi for ca. 264.000 kr. og hjalp herigennem 220 børn med at få tøj og sko, ligesom deres klassekammerater. Med donationen fra Poul Erik Bech Fonden kan vi fortsat gøre en forskel for udsatte familier, og dette er vi yderst taknemmelige for.”

Juleglæden skal være fælles for alle

For tredje år i træk modtager Barnets Glæde en donation på 50.000 kr. fra Poul Erik Bech Fonden. Lars Sørensen & Dennis Krøier Andersen, partnere i EDC Poul Erik Bech Amager, stod for selve overrækkelsen af donationen. De anerkender foreningens arbejde med stor respekt og udtrykker følgende:

”Bag os er Poul Erik Bech Fonden, der via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter foreninger, som er med til at gøre en aktiv forskel for lokalsamfundene. Dette er Barnets Glæde et pragteksemplar på. I juletiden, hvor glæden burde være universel, er virkeligheden for udsatte familier på Amager præget af økonomisk ustabilitet. Barnets Glæde træder ind som en strålende stjerne, der hjælper de, der har mindst. Ved at investere i tøj og sko bliver Barnets Glæde ikke blot en betydningsfuld forening, men symbolet på håb, samhørighed og en jul, hvor alle kan opleve glæden ved at modtage en meningsfuld gave.”

Poul Erik Bech Fonden

Senest har følgende foreninger modtaget støtte af Poul Erik Bech Fonden: Dansk Folkehjælp, Bolbro Brugerhus Odense, Mødrehjælpen Holbæk, Kirkernes Familiehjælp Randers, Specialskolen Bramsnæsvig, Svovlstikkerne og Bykirken Odense.

Modtager: Barnets Glæde Amager
Støttebeløb: 50.000 kr.
År: 2023
Website: https://barnetsglaede.dk/