Et hjerte for alle

EDC Poul Erik Bech Fonden støtter frivillige foreninger, som gør en forskel for andre. Et Hjerte for Alle er et godt eksempel herpå. Et Hjerte for Alle er et initiativ, der er med til at skabe hjertevarme hos familier med økonomiske udfordringer i juletiden. Familier med hjemmeboende børn får et bidrag til nogle af julens mange udgifter, så de også kan nyde en glædelig jul med færre bekymringer.

Med en donation på 25.000 kr. vil EDC Poul Erik Bech Fonden gerne påskønne foreningens store frivillige arbejde og bidrage til foreningens mission om at afskaffe den fattige jul i Aabenraa Kommune.

Pressemeddelelse:

Et Hjerte for Alle modtager donation på 25.000 kr. til deres mission om at afskaffe den fattige jul i Aabenraa Kommune

Det gamle udtryk om, at julen er hjerternes fest, indebærer en fejring af kærligheden mellem familien og andre nære relationer. Juletidens fællesskab og nærvær får alle hverdagens bekymringer til at blive glemt for en kort stund. Men det er desværre ikke alle, der har det privilegium at glemme hverdagens bekymringer. For mange udsatte børnefamilier, kan julen være en svær tid med ekstra udgifter. Men takket være foreningen Et Hjerte for Alle, kan udsatte familier i Aabenraa Kommune nyde en glædelig jul med færre bekymringer. Foreningen har netop modtaget en donation på 25.000 kr. fra EDC Poul Erik Bech Fonden.

Foreningen Et Hjerte for Alle er stiftet med det formål at afskaffe den fattige jul i Aabenraa Kommune. Siden 2008 har foreningen været en fast tradition i julelivet i Aabenraa Kommune, hvor de har samlet penge ind til familier med hjemmeboende børn, som har det svært. De udsatte familier får et bidrag til nogle af julens mange udgifter, så de også kan opleve julen, som en tid uden bekymringer.

Jan Riber Jakobsen, Borgmester i Aabenraa og Formand i Et Hjerte for Alle, udtaler sig om foreningens mission. ”Julen er en tid, hvor vi på synlig og bedste vis har mulighed for at udvise hjertevarme. Netop denne hjertevarme udviser de mange frivillige fra nær og fjern, som hjælper udsatte familier i Aabenraa Kommune gennem initiativet Et Hjerte for Alle. Hvert eneste år giver Et Hjerte for Alle en hjælpende hånd og deler ud af vores hjertevarme til dem, som er mindre bemidlede.”

Foreningen indsamler bl.a. penge gennem deres årlige aktivitet ”Julehjertebyen”. Julehjertebyen er skabt af frivillige med håbet om at give alle de besøgende en varm oplevelse. Aktiviteterne i julehjertebyen afholdes i kopier af historiske bygninger fra Aabenraa Kommune, hvor der bl.a. laves æbleskiver, risengrød og suppe på et brændekomfur. Det er gratis at besøge julehjertebyen, takket være sponsorer og donationer fra Aabenraas erhvervsliv og indbyggere.

Ingen jul i Aabenraa uden Et Hjerte for Alle

Indehaver og partner i EDC Poul Erik Bech Aabenraa, Thomas Hansen, er særligt begejstret over at kunne overrække donationen til Et Hjerte for Alle. Han siger:

”Da vi er en fondsejet virksomhed, har vi et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, som vi er en del af. Fonden støtter netop foreninger med frivillige ildsjæle, der gør en forskel for udsatte børn og unge, hvilket Et Hjerte for Alle i høj grad gør. Foreningens arbejde er efterhånden blevet et synonym med julen i Aabenraa Kommune, da foreningen er med til at sprede juleglæde og putte et smil på flere hundrede børns ansigter.”

Morten Dahl Rask, Direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aabenraa, deler ligeledes samme begejstring for foreningens arbejde. ”Med foreningens mærkværdige arbejde i lokalsamfundet, var der ingen tvivl om, at vi i EDC Poul Erik Bech Fonden gerne ville donere endnu en gang til Et Hjerte for Alle. Gennem de mange frivillige bidrag, der er indsamlet både fra donationer og julehjertebyen, har foreningen hvert år siden 2008 kunne uddele midler til de trængende familier og medvirke til at afskaffe den fattige jul i Aabenraa Kommune.”

Modtager: Et hjerte for alle
Støttebeløb: 25.000 kr.
År: 2023
Website: https://julehjertebyenaabenraa.dk/et-hjerte-for-alle